Ons bedrijf is sinds verscheidene jaren al aanwezig en actief op het vlak van de informatica en de communicatie. Zodoende hebben we een grote ervaring opgedaan in het ontwikkelen van toepassingen voor de handel- en niet handelssectoren, van netwerken, van de conceptie...en we zijn altijd bereid nieuwe paden te verkennen om de behoeften van onze klanten te beantwoorden.

Een ervaren en creatief tam, bijgestaan door buitenstaande hoge kaders naargelang de behoeften van onze projecten , is gelast met het verwezenlijken van de lastboeken die ons onderworpen worden en dit met één enkel criterium :de totale tevredenheid van onze klanten.

Ons motto is " flexibiliteit ". Onze kleine structuur staat ons toe U, tegen zeer competitieve prijzen, diensten op maat aan te bieden die tussen uw uurroosters vallen. Inderdaad, wij werken exclusief met zelfstandigen, die zich aanpassen aan uw eisen, uw verlofdagen ... en die tot alles bereid zijn om U een snel,en verzorgd werk te bezorgen.

Het is " on the field ", in het voortdurend dialoog met onze partners vanaf de eerste contacten tot en met levering van onze dienst, dat U ons werk kunt waarderen.
Aarzel niet, voor meerdere inlichtingen, contact met ons op te nemen op
info@easy2watch.be of U kunt ons ook schrijven naar volgend adres : Easy2watch Shop , Hertog Janlaan, 22, 1083 Brussel - België

٠Algemene Voorwaardenvoor Bestellingen
٠Algemene verkoopsvoorwaarden